Alleszelf.nl ALLESZELF.NL

VervoerVervoer

Als u minder gemakkelijk kunt lopen, fietsen of autorijden bent u aangewezen op andere vervoersoplossingen. Naast het algemene openbaar vervoer zijn daar in Nederland verschillende mogelijkheden voor. U ziet ze hieronder in het overzicht.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de prijs voor deze dienst.

- Varianten

In het aanbod kunt u deze verschillende vervoersmogelijkheden tegenkomen:
  • Boodschappenplusbus: met deze bus wordt u thuis opgehaald, naar een winkelcentrum vervoerd en na een bepaalde tijd weer terug naar huis gebracht. Er is iemand aanwezig om desgewenst passagiers te helpen bij het in- en uitstappen.
  • Gratis openbaar vervoer ouderen
  • Openbaar vervoer: regionale organisaties voor openbaar vervoer, zoals Arriva, Veolia, Syntus, EBS en Connexxion hebben speciale mogelijkheden voor mensen die hulp nodig hebben.
  • Regiotaxi of deeltaxi: vervoer van deur tot deur met een mogelijke omweg. Er is een kans dat tijdens uw rit iemand anders moet worden opgehaald of afgezet. Uw rit kan daardoor langer duren dan wanneer u met een taxi zou gaan. Maar daar staat tegenover dat de kosten lager zijn. Indien u over een Wmo-indicatie beschikt, betaalt u meestal een bedrag dat overeen komt met het openbaar vervoer. Wanneer u als begeleider meereist, kunt u vaak tegen hetzelfde tarief of soms zelfs gratis mee. Heeft u geen indicatie, dan ligt het bedrag ongeveer tussen het openbaar vervoer en taxi in.
  • Reguliere taxi: deze biedt u rechtstreeks vervoer van deur tot deur. Altijd en voor iedereen op elk gewenst moment.
  • Rolstoelvervoer: vervoer met een vervoersmiddel dat speciaal is ingericht voor rolstoelen.
  • Wijkbus: vervoer over korte afstand met aangepaste bussen.
  • Vervoer door vrijwilligers: een taxidienst door een vrijwilliger in eigen auto. De vrijwilliger blijft soms wachten tot u weer terug moet.

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over vervoer.

Lijst
Aantal Vervoer dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden: 469
469 diensten
Rijbewijskeuring

Rijbewijskeuring

door Ledenvereniging
Veilig en vertrouwd autorijden na uw 75ste.
Meer info »
  • Korting op keuringskosten
  • Vanaf uw 75ste
Logo Mobiliteit & Vervoer

Taxi

door V.O.F. Alma Taxi
Reguliere taxi
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Vrijwilligersvervoer

door WIJ Heemstede
Voor ouderen die:

niet meer met het openbaar vervoer kunnen reizen en/of voor wie taxikosten bezwaarlijk zijn. Vrijwilligers rijden met hun eigen auto op werkdagen tussen 09.00-17.00 uur naar: kapper, ziekenhuis, buurthuis, familie, arts, zwembad, dagopvang, enz.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Valys: Regio- of deeltaxi

door Valys
Valys biedt tegen een aantrekkelijk tarief bovenregionaal vervoer voor reizigers met een mobiliteitsbeperking. Valys is er voor sociaal-recreatieve uitstapjes buiten uw regio. U kunt Valys gebruiken als u verder reist dan 5 OV-zones vanaf uw woonadres.
€ 0,00 - € 1,31
per kilometer

(1 beoordeling)
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Belmobiel

door Welwonen
De Belmobiel is een vervoerservice voor 60-plussers en wordt gerund door een team van vrijwilligers. De Belmobiel draagt eraan bij dat mensen niet in hun isolement raken. De chauffeur brengt u bijvoorbeeld naar een vereniging, activiteit, winkel, huisarts, fysiotherapeut, apotheek of gewoon bij iemand op visite. Als u dat wilt haalt hij u ook weer op op het afgesproken tijdstip.
€ 1,25 - € 4,00
per kilometer
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

BoodschappenPlusBus Zuidplas.

door Stichting UitBus Plús Zuidplas
De BoodschappenPlusBus in Zuidplas. Samen boodschappen doen of een uitstapje maken onder begeleiding van vrijwilligers.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

ANWB AutoMaatje - Huizen/BEL

door Versa Welzijn
Bij ANWB AutoMaatje vervoeren plaatsgenoten met hun eigen auto minder mobiele mensen die niet meer zelf voor vervoer kunnen zorgen of lastig van de bestaande vervoersdiensten gebruik kunnen maken.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

BoodschappenPlusBus Tilburg, Berkel-Enschot En Udenhout.

door OPSTAPBusTilburg ContourdeTwern - p/a Wijkcentrum
De BoodschappenPlusBus in Tilburg, Berkel-Enschot En Udenhout. Samen boodschappen doen of een uitstapje maken onder begeleiding van vrijwilligers. (Bereikbaar: maandag, dinsdag en donderdag tussen 9:00 - 12:00 uur)
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

BoodschappenPlusBus Borger / Odoorn.

door Stichting PlusBus Borger-Odoorn
De BoodschappenPlusBus in Borger / Odoorn. Samen boodschappen doen of een uitstapje maken onder begeleiding van vrijwilligers.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Trevvel: Uw vervoer in Rozenburg

door Trevvel
Een nieuwe naam voor een vertrouwde dienst. Wij verzorgen uw vervoer in Rotterdam. Met vertrouwde gezichten in de taxi en bekende stemmen aan de lijn. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Vervoersdienst de Sjuttul

door Stichting Waardeburgh
De Sjuttul-bussen, bestuurd door vrijwilligers, vervoeren cliënten en leden van Waardeburghplus naar bestemmingen binnen de gemeentegrenzen van Sliedrecht, Alblasserdam, Papendrecht en Hardinxveld-Giessendam. Van ma. t/m vr. van 8.30 - 17.30 uur. Op za. tot 17.00 uur.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Regiotaxi Noord-Kennemerland

door Connexxion
Vervoer van deur tot deur in een deeltaxi. Voor inwoners van de gemeenten In Noord-Kennemerland die geen gebruik kunnen maken van eigen vervoersmogelijkheden of het reguliere openbaar vervoer. Een vervoerspas is vereist. De regiotaxi rijdt 7 dagen per
week tussen 06.00 en 24.00 uur.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Taxi

door Taxibedrijf Uyar
Reguliere taxi
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

ANWB Automaatje Barneveld

door Welzijn Barneveld
Wie minder mobiel is, geen eigen auto heeft en voor wie het openbaar vervoer of de taxi een probleem is, kan voortaan gebruikmaken van een bijzondere vervoersservice: ANWB AutoMaatje Barneveld. Deze service regelt vervoer vlot en voordelig van deur tot deur.
€ 0,30
per kilometer
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

BoodschappenPlusBus Schiedam / Vlaardingen / Maassluis / Rhoon / Poortugaal / Hoogvliet / Spijkenisse.

door Stichting Argos Zorggroep
De BoodschappenPlusBus in Schiedam / Vlaardingen / Maassluis / Rhoon / Poortugaal / Hoogvliet / Spijkenisse. Samen boodschappen doen of een uitstapje maken onder begeleiding van vrijwilligers.
Meer info »
Toon meer