Alleszelf.nl ALLESZELF.NL

VervoerVervoer

Als u minder gemakkelijk kunt lopen, fietsen of autorijden bent u aangewezen op andere vervoersoplossingen. Naast het algemene openbaar vervoer zijn daar in Nederland verschillende mogelijkheden voor. U ziet ze hieronder in het overzicht.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de prijs voor deze dienst.

- Varianten

In het aanbod kunt u deze verschillende vervoersmogelijkheden tegenkomen:
 • Boodschappenplusbus: met deze bus wordt u thuis opgehaald, naar een winkelcentrum vervoerd en na een bepaalde tijd weer terug naar huis gebracht. Er is iemand aanwezig om desgewenst passagiers te helpen bij het in- en uitstappen.
 • Gratis openbaar vervoer ouderen
 • Openbaar vervoer: regionale organisaties voor openbaar vervoer, zoals Arriva, Veolia, Syntus, EBS en Connexxion hebben speciale mogelijkheden voor mensen die hulp nodig hebben.
 • Regiotaxi of deeltaxi: vervoer van deur tot deur met een mogelijke omweg. Er is een kans dat tijdens uw rit iemand anders moet worden opgehaald of afgezet. Uw rit kan daardoor langer duren dan wanneer u met een taxi zou gaan. Maar daar staat tegenover dat de kosten lager zijn. Indien u over een Wmo-indicatie beschikt, betaalt u meestal een bedrag dat overeen komt met het openbaar vervoer. Wanneer u als begeleider meereist, kunt u vaak tegen hetzelfde tarief of soms zelfs gratis mee. Heeft u geen indicatie, dan ligt het bedrag ongeveer tussen het openbaar vervoer en taxi in.
 • Reguliere taxi: deze biedt u rechtstreeks vervoer van deur tot deur. Altijd en voor iedereen op elk gewenst moment.
 • Rolstoelvervoer: vervoer met een vervoersmiddel dat speciaal is ingericht voor rolstoelen.
 • Wijkbus: vervoer over korte afstand met aangepaste bussen.
 • Vervoer door vrijwilligers: een taxidienst door een vrijwilliger in eigen auto. De vrijwilliger blijft soms wachten tot u weer terug moet.

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over vervoer.

Lijst
Aantal Vervoer dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden : 704
704 diensten
We helpen.nl: Vind burenhulp voor mobiliteit en vervoer (ook coronahulp)

We helpen.nl: Vind burenhulp voor mobiliteit en vervoer (ook coronahulp)

door We Helpen Coöperatie U.A.
Op de sociale marktplaats www.wehelpen.nl kun je laten weten waar je hulp bij kunt gebruiken of zelf aanbieden. Voor aanmelden is alleen een e-mailadres nodig, waarna je een aantal gegevens invult over jezelf.  Zo kun je elkaar gemakkelijk zoeken en vinden. En maak dan bijvoorbeeld in het wijkcentrum of bij de bibliotheek een afspraak om te kijken of het klikt.
€ 0,00
per kilometer
Meer info »
 • hulp zoeken
 • hulp aanbieden
 • in de buurt
Heel Nederland Thuis in Beweging (coronahulp)

Heel Nederland Thuis in Beweging (coronahulp)

door Omroep MAX
Nu door de corona-maatregelen vooral veel ouderen thuis zitten, is sportief bewegen moeilijker geworden. Om heel Nederland thuis in beweging te krijgen werpt Olga Commandeur zich op als nationale personal trainer van thuiszittend Nederland. Op deze pagina publiceert zij wekelijks trainingsschema’s voor iedereen die mee wil doen, aan de hand van archiefuitzendingen van Nederland in Beweging. Met elke dag nieuwe oefeningen, motivatie en tips om thuis te trainen.
Meer info »
 • Coronahulp
 • Mobiliteit thuis
Rijbewijskeuring

Rijbewijskeuring

door Ledenvereniging
Veilig en vertrouwd autorijden na je 75ste.
Meer info »
 • Korting op keuringskosten
 • Vanaf je 75ste
Logo Mobiliteit & Vervoer

Rolstoelvervoer N.O Polder / Flevoland

door Taxi Witteveen
Een lichamelijke beperking wil natuurlijk niet zeggen dat u de hele dag thuis moet blijven. Met Taxi Witteveen kunt u zelfstandig reizen. Bijvoorbeeld op bezoek bij familie, vrienden, naar de dokter, kaartclub, schouwburg, kapper of winkelen. Alles is mogelijk als u duidelijk met de telefoniste afspreekt waar en wanneer u opgehaald wilt worden. U kunt als rolstoelgebruiker altijd bij ons terecht.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Bagagevervoer Vlieland

door Fietsverhuur Zeelen Vlieland
Vervoer van uw bagage naar uw vakantiebestemming op Vlieland.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Taxbus

door Taxbus
Vervoer van deur tot deur binnen de regio naar bijvoorbeeld familie, het winkelcentrum of naar het station. Een avondje uit is ook mogelijk. Voor mensen met een Wmo-vervoersindicatie en daarnaast ook voor ouderen in: Bladel, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Helmond en Valkenswaard.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Ervaar het OV: Proefreizen

door YMCA
Zelfstandig reizen is belangrijk voor het onderhouden van sociale contacten. Het openbaar vervoer (OV) in Flevoland, Gelderland en Overijssel is er voor iedereen. Samen met OV-ambassadeurs en andere (onervaren) reizigers het OV uitproberen. Proefreizen doet u in een kleine groep. Tijdens de reis krijgt u uitleg hoe alles werkt. De dagen waarop deze proefritten worden georganiseerd worden tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten bekend gemaakt. Zoek deze actuele bijeenkomst op via de site.
€ 0,00
per kilometer
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Zonnebloemauto Den Haag

door Nationale Vereniging de Zonnebloem
Ook in Den Haag is de Zonnebloemauto te huur. De uitgifte van deze rolstoelauto vindt plaats vanuit de Louwmandealer op het adres Donau 36 in Den Haag. De aangepaste auto is exclusief te huur voor mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel. De bediening van de Zonnebloemauto is niet aangepast. De bestuurder moet in bezit zijn van rijbewijs B.
€ 0,20
per kilometer
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Lenen aangepast vervoermiddel in Aalten

door Careaz
Stel, u bent niet zo makkelijk ter been, maar u af wilt er en toe wel eens op uit gaan. Een aangepast vervoermiddel voor een dag of een dagdeel zou dan een uitkomst zijn. Maar waar vind je zoiets? De hulpmiddelen-pool van de gemeente Aalten biedt dé oplossing! De hulpmiddelen zijn kosteloos te leen via de receptie van Careaz Dr. Jenny.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Buurtbus 411: Schagen - Tuitjenhorn

door Buurtbus Zijpe-Harenkarspel
Lijn gaat van 411 gaat van Schagen naar Sint Maartensvlotbrug en Tuitjenhorn (op zaterdag ook Dirkshorn).
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Een rit bestellen Wmo taxivervoer Noardwest Fryslân, gemeente Terschelling

door Gemeente Terschelling
Woont u in gemeente Terschelling en heeft u een Wmo-taxipas? Dan kunt u telefonisch een taxi bestellen. U kunt daar ook meer informatie opvragen over tarieven en aanmeldtijden.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

BoodschappenPlusBus Mijdrecht.

door Tympaan - De Baat
De BoodschappenPlusBus in Mijdrecht. Samen boodschappen doen of een uitstapje maken onder begeleiding van vrijwilligers.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Welzorg Auto op maat: Zonnebloemauto Zwolle

door Welzorg Nederland BV
De uitgifte van de te huren Zonnebloemauto vindt plaats vanuit Welzorg Auto op Maat aan de Telfordstraat 18 in Zwolle. De aangepaste auto is exclusief te huur voor mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel. De bediening van de Zonnebloemauto is niet aangepast. De bestuurder moet in bezit zijn van rijbewijs B. De Volkswagen Caddy is voorzien van een verlaagde vloer en een oprijplaat. De meest gangbare rolstoelen en scootmobielen passen in de auto.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Taxi

door Taxi Nuis
Regulier taxivervoer. Bel of mail voor reservering. De vakkundige en vriendelijke chauffeurs garanderen veiligheid, service en plezierig vervoer.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Gratis OV voor 65-plussers Capelle aan den IJssel

door RET
De gemeente Capelle aan den IJssel biedt 65-plussers een gratis OV-abonnement aan. Met dit abonnement kun je vrij reizen op alle RET-lijnen voor bus, tram en metro.
€ 0,00
per kilometer
Meer info »
Toon meer