Alleszelf.nl ALLESZELF.NL

VervoerVervoer

Als u minder gemakkelijk kunt lopen, fietsen of autorijden bent u aangewezen op andere vervoersoplossingen. Naast het algemene openbaar vervoer zijn daar in Nederland verschillende mogelijkheden voor. U ziet ze hieronder in het overzicht.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de prijs voor deze dienst.

- Varianten

In het aanbod kunt u deze verschillende vervoersmogelijkheden tegenkomen:
  • Boodschappenplusbus: met deze bus wordt u thuis opgehaald, naar een winkelcentrum vervoerd en na een bepaalde tijd weer terug naar huis gebracht. Er is iemand aanwezig om desgewenst passagiers te helpen bij het in- en uitstappen.
  • Gratis openbaar vervoer ouderen
  • Openbaar vervoer: regionale organisaties voor openbaar vervoer, zoals Arriva, Veolia, Syntus, EBS en Connexxion hebben speciale mogelijkheden voor mensen die hulp nodig hebben.
  • Regiotaxi of deeltaxi: vervoer van deur tot deur met een mogelijke omweg. Er is een kans dat tijdens uw rit iemand anders moet worden opgehaald of afgezet. Uw rit kan daardoor langer duren dan wanneer u met een taxi zou gaan. Maar daar staat tegenover dat de kosten lager zijn. Indien u over een Wmo-indicatie beschikt, betaalt u meestal een bedrag dat overeen komt met het openbaar vervoer. Wanneer u als begeleider meereist, kunt u vaak tegen hetzelfde tarief of soms zelfs gratis mee. Heeft u geen indicatie, dan ligt het bedrag ongeveer tussen het openbaar vervoer en taxi in.
  • Reguliere taxi: deze biedt u rechtstreeks vervoer van deur tot deur. Altijd en voor iedereen op elk gewenst moment.
  • Rolstoelvervoer: vervoer met een vervoersmiddel dat speciaal is ingericht voor rolstoelen.
  • Wijkbus: vervoer over korte afstand met aangepaste bussen.
  • Vervoer door vrijwilligers: een taxidienst door een vrijwilliger in eigen auto. De vrijwilliger blijft soms wachten tot u weer terug moet.

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over vervoer.

Lijst
Aantal Vervoer dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden: 540
540 diensten
Rijbewijskeuring

Rijbewijskeuring

door Ledenvereniging
Veilig en vertrouwd autorijden na uw 75ste.
Meer info »
  • Korting op keuringskosten
  • Vanaf uw 75ste
Logo Mobiliteit & Vervoer

GroeneHartHopper

door Stichting CVV Midden-Holland
Aanvulling op het reguliere OV en alleen voor inwoners van de regio Midden-Holland. De Hopper brengt u van deur tot deur en haalt u op en zet u af waar u wilt. Op werkdagen van 6.00 uur tot 1.00 uur en in het weekeinde van 7.00 uur tot 1.00 uur.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Regiotaxi Zeeuws-Vlaanderen

door Taxicom Zeeland BV
Aanvullend openbaar vervoer per taxi of taxibus van deur tot deur. U kunt 7 dagen per week gebruik maken van Taxicom en bepaalt zelf waarom u de rit wilt maken. Voor eerste keer gebruik is aanmelden van het WMO vervoer vereist. Neem contact op met uw gemeente.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Zonnebloemauto Haarlem

door Nationale Vereniging de Zonnebloem
De Zonnebloemauto is ook te huur in Haarlem. De uitgifte van deze rolstoelauto vindt plaats vanuit Louwman Haarlem B.V. aan de Eysinkweg 73 in Haarlem. De aangepaste auto is exclusief te huur voor mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel. De bediening van de Zonnebloemauto is niet aangepast. De bestuurder moet in bezit zijn van rijbewijs B.
€ 0,20
per kilometer
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Zonnebloemauto Katwijk

door Nationale Vereniging de Zonnebloem
Ook in Katwijk is de Zonnebloemauto te huur. De uitgifte van de Katwijkse Zonnebloemauto aan huurders vindt plaats vanuit Vegro aan de Ambachtsweg 22 in Katwijk. De aangepaste auto is exclusief te huur voor mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel. De bediening van de Zonnebloemauto is niet aangepast. De bestuurder moet in bezit zijn van rijbewijs B.
€ 0,20
per kilometer
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

BoodschappenPlusBus Roermond.

door Stichting BoodschappenPlusBus
De BoodschappenPlusBus in Roermond. Samen boodschappen doen of een uitstapje maken onder begeleiding van vrijwilligers. (Bereikbaar: ma, di, do en vr van 9.30 - 10.30 uur)
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Speciaal vervoer

door UTC Utrechtse Taxicentrale BV
De taxi’s van UTC rijden het hele jaar door voor iedere doelgroep. Bent u niet goed ter been of zoekt u rolstoelvervoer? Moet u voor een behandeling naar het ziekenhuis, een dokter of een therapeut? Het kan zijn dat u dan recht heeft op een taxivergoeding, zodat de reis comfortabel is en u minder betaalt voor uw reis. U dient dan vooraf bij uw zorgaanbieder toestemming te vragen. UTC biedt taxivervoer op maat.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Taxi

door Comforttax V.O.F.
Reguliere taxi
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Rolstoel- en groepsvervoer

door Taxi Wegman
Taxi Wegman heeft een groot aanbod aan diensten naar alle mogelijke bestemmingen. U kunt zowel particulier als zakelijk bij ons terecht.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

BoodschappenPlusBus Beverwijk

door BeverwijkvoorElkaar
De BoodschappenPlusBus in Beverwijk. Samen boodschappen doen of een uitstapje maken onder begeleiding van vrijwilligers. Bereikbaar: maandag t/m vrijdag tussen 09:00 - 13:00 uur.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Taxi

door Comtax Contractvervoer B.V.
Reguliere taxi
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Taxi

door Flevotax B.V.
Reguliere taxi
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Rolstoelvervoer

door Taxi Steen Ommen
Voor mensen die aan een rolstoel gebonden zijn biedt Taxi Steen comfortabel vervoer op maat, van deur tot deur. Taxi Steen beschikt over rolstoelbussen die zijn uitgerust met een lift. Daarmee kan de passagier eenvoudig en comfortabel in het voertuig geholpen worden. Middels universele vastzetsystemen kunnen vele soorten rolstoelen veilig vervoerd worden.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

BoodschappenPlusBus Appingedam / Delfzijl / Loppersum / Eemsmond / Slochteren

door Algemene Stichting Welzijn Appingedam (ASWA)
De BoodschappenPlusBus in Appingedam / Delfzijl / Loppersum / Eemsmond / Slochteren. Samen boodschappen doen of een uitstapje maken onder begeleiding van vrijwilligers.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Particulier vervoer

door Taxi TTA Volendam
Particuliere diensten oftewel de straattaxi’s van Taxi TTA Volendam rijden 7 dagen per week 24 uur per dag, vanaf diverse standplaatsen in Volendam of vanaf de binnenstad en op bestelling.
Meer info »
Toon meer