Alleszelf.nl ALLESZELF.NL

VervoerVervoer

Als u minder gemakkelijk kunt lopen, fietsen of autorijden bent u aangewezen op andere vervoersoplossingen. Naast het algemene openbaar vervoer zijn daar in Nederland verschillende mogelijkheden voor. U ziet ze hieronder in het overzicht.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de prijs voor deze dienst.

- Varianten

In het aanbod kunt u deze verschillende vervoersmogelijkheden tegenkomen:
  • Boodschappenplusbus: met deze bus wordt u thuis opgehaald, naar een winkelcentrum vervoerd en na een bepaalde tijd weer terug naar huis gebracht. Er is iemand aanwezig om desgewenst passagiers te helpen bij het in- en uitstappen.
  • Gratis openbaar vervoer ouderen
  • Openbaar vervoer: regionale organisaties voor openbaar vervoer, zoals Arriva, Veolia, Syntus, EBS en Connexxion hebben speciale mogelijkheden voor mensen die hulp nodig hebben.
  • Regiotaxi of deeltaxi: vervoer van deur tot deur met een mogelijke omweg. Er is een kans dat tijdens uw rit iemand anders moet worden opgehaald of afgezet. Uw rit kan daardoor langer duren dan wanneer u met een taxi zou gaan. Maar daar staat tegenover dat de kosten lager zijn. Indien u over een Wmo-indicatie beschikt, betaalt u meestal een bedrag dat overeen komt met het openbaar vervoer. Wanneer u als begeleider meereist, kunt u vaak tegen hetzelfde tarief of soms zelfs gratis mee. Heeft u geen indicatie, dan ligt het bedrag ongeveer tussen het openbaar vervoer en taxi in.
  • Reguliere taxi: deze biedt u rechtstreeks vervoer van deur tot deur. Altijd en voor iedereen op elk gewenst moment.
  • Rolstoelvervoer: vervoer met een vervoersmiddel dat speciaal is ingericht voor rolstoelen.
  • Wijkbus: vervoer over korte afstand met aangepaste bussen.
  • Vervoer door vrijwilligers: een taxidienst door een vrijwilliger in eigen auto. De vrijwilliger blijft soms wachten tot u weer terug moet.

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over vervoer.

Lijst
Aantal Vervoer dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden: 487
487 diensten
Rijbewijskeuring

Rijbewijskeuring

door Ledenvereniging
Veilig en vertrouwd autorijden na uw 75ste.
Meer info »
  • Korting op keuringskosten
  • Vanaf uw 75ste
Logo Mobiliteit & Vervoer

Keuzedagen NS

door NS Groep N.V.
Met Keuzedagen reizen NS-abonnementhouders van 60 jaar of ouder 7 dagen per jaar onbeperkt met de trein. U kunt Keuzedagen zelf online bestellen als u 60 jaar of ouder bent en over het juiste abonnement beschikt. Nog geen abonnement? Dan bestelt u de Keuzedagen samen met een nieuw abonnement.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

WMO-vervoer in de regio Noordwest Fryslan

door Taxicentrale Waaksma BV
Onze centrale is bereikbaar tussen 07:00 uur en 24:00 uur. De taxi’s rijden dagelijks van 7:00 uur tot 24:00 uur. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, kunt u het beste bellen tijdens kantooruren.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

(Rolstoel)taxi

door Hilverink Taxi
Onze gediplomeerde chauffeurs zijn vriendelijk, sociaal vaardig en behulpzaam. Bij Hilverink Taxi kunt u terecht voor vervoer van 1 persoon tot 200 personen. Wij beschikken over een zeer uitgebreid wagenpark dat bestaat uit luxe wagens, busjes voor 8 personen, rolstoelbussen en touringcars.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Taxi

door V.O.F. Taxi 285
Reguliere taxi
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Wmo-taxi Gooi en Vechtstreek

door DVG, Wmo-taxi Gooi en Vechtstreek
Voor gebruik moet u contact opnemen met de gemeente waar u woont. Samen met u brengt de Wmo-consulent uw vervoersbehoefte in kaart en wordt gekeken naar welke oplossing het best bij u past. Voor sociaal recreatief vervoer zoals naar de supermarkt, de sportclub of naar familie.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

BoodschappenPlusBus/SAMEN-UITbus

door ONS welzijn
Als u niet alleen boodschappen kunt gaan doen of er eens gezellig uit wil. Op een ochtend of middag wordt u thuis opgehaald en gaat u samen met enkele andere mensen boodschappen doen of een dagje uit. Lidmaatschap verplicht: € 12,50 per jaar.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

SWOBV: Vervoersservice

door St. Welzijn en Ondersteuning Bergambacht/Vlist
In alle kernen is er personenvervoer mogelijk, bijvoorbeeld naar het ziekenhuis of naar een familielid. Wij bieden u onze diensten aan met behulp van honderden vrijwilligers!
€ 1,00 - € 10,00
per kilometer
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

VVO: Seniorenvervoer van deur tot deur voor onze leden.

door Vereniging vervoer ouderen
Vervoer van deur tot deur voor onze leden. De ritten die wij verzorgen zijn heel verschillend, dit kan zijn ziekenhuisbezoek, boodschappen doen, naar een club of op visite gaan enz. Wij rijden van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 17.00 uur. Ritten worden uitgevoerd indien beschikbaar, dus vol is vol.€ 0,00
per kilometer
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

WMO-vervoer

door Regio Vervoer Noordwest B.V.
Van deur tot deur vervoer voor ouderen. Ziekenhuis, activiteitencentrum, verpleegtehuis of zorginstelling, voor veel ouderen zijn dit dagelijkse of periodieke bestemmingen.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Taxi

door Xsempel Carservice B.V.
Reguliere taxi
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Particulierenvervoer Taxi Apeldoorn

door Taxi Witteveen
Dat zit altijd goed! Via ons telefoonnummer kunt u een taxi bestellen die op de gewenste tijd komt voorrijden en u veilig naar de gewenste bestemming brengt. U kunt op elk gewenst moment een taxi reserveren. Het is dus ook mogelijk om een taxi te bestellen voor een rit die bijvoorbeeld pas over een week plaatsvindt.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Taxi

door Comtax Contractvervoer B.V.
Reguliere taxi
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Rolstoelvervoer

door Taxi Steen Ommen
Voor mensen die aan een rolstoel gebonden zijn biedt Taxi Steen comfortabel vervoer op maat, van deur tot deur. Taxi Steen beschikt over rolstoelbussen die zijn uitgerust met een lift. Daarmee kan de passagier eenvoudig en comfortabel in het voertuig geholpen worden. Middels universele vastzetsystemen kunnen vele soorten rolstoelen veilig vervoerd worden.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

WIJ Groningen: Wmo-taxipas (deeltaxi)

door WIJ Groningen
Als u moeite met het regelen van uw vervoer. De Wmo-taxipas is een vorm van collectief vervoer. U hebt toestemming nodig van de gemeente om hiervan gebruik te maken. Tijdens uw rit worden andere gebruikers opgehaald en weggebracht. Het WIJ-team kan u vertellen hoe het Wmo vervoer precies werkt.
Meer info »
Toon meer