Alleszelf.nl ALLESZELF.NL

ThuiszorgThuiszorg

Soms hebt u zorg aan huis nodig. In Nederland zijn daar verschillende mogelijkheden voor. U ziet ze hieronder in het overzicht.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Soorten hulp

  • Advies, instructie en voorlichting: u kunt hierbij denken aan het geven van informatie om te helpen bij het maken van een keuze, het geven van een gericht voorstel of het aangeven ‘hoe u moet handelen’.
  • Begeleiding hulp bij taken waardoor u zelfstandig kunt blijven wonen. Het gaat bijvoorbeeld om het aanhouden van een bepaald dagritme, het voeren van het huishouden en het onderhouden van contacten.
  • Behandeling: medische handelingen die zijn gericht op herstel of behoud van functies bij aandoeningen. Het kan om lichamelijke en geestelijke aandoeningen, zoals dementie, en gedragsproblemen.
  • Verzorging persoonlijke hulp waarvoor geen medische kennis vereist is, zoals helpen opstaan , wassen, aankleden en hulp bij het naar bed gaan.
  • Verpleging: medische of verpleegkundige zorg, zoals wondverzorging of het inbrengen van een katheter.

- Spoedhulp

Bij een aantal aanbieders kan de thuiszorg standaard geleverd worden binnen 24 uur na ontvangst van een aanvraag.

- Specialisaties

Sommige aanbieders van thuiszorg geven aan gespecialiseerd te zijn in één of meer onderwerpen. Het gaat om de volgende specialisaties:
  • Lichamelijke beperking: dit is zorg aan mensen met een motorische beperking, spraak/taalhandicaps, bewustzijnsstoornissen, zintuigelijke stoornissen of andere functiestoornissen.
  • Palliatieve zorg: palliatieve zorg is erop gericht om mensen met een levensbedreigende ziekte (en zijn naasten) een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te geven. Daarbij gaat het verder dan lichamelijke verzorging; ook de zorg voor geest en ziel zijn belangrijk. Bron: palliatievezorg.nl
  • Dementiezorg: dit is erop gericht om mensen met dementie een veilige en aangename leefomgeving te bieden.
  • (Overige) specialistische zorg: zorg die geleverd wordt vanuit een van de medische specialismen. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van zuurstofflessen bij beademingsapparatuur.

Betalingsmogelijkheden

Bij de aanbieders komen verschillende betalingsmogelijkheden voor. Het is afhankelijk van uw situatie of u hiervoor in aanmerking komt. Houd ook rekening met een eventuele eigen bijdrage.

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over thuiszorg.

Lijst
Aantal thuiszorg dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden: 391
391 diensten
Logo Thuiszorg

BeeldZorg: zorg via een iPad

door Careaz
Heeft u thuis zorg nodig? Dan is BeeldZorg misschien wel iets voor u. BeeldZorg is zorg met een iPad. Dat werkt heel gemakkelijk.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Thuiszorg in Deventer e.o.

door Zorggroep Solis
Thuiszorg is de verzamelnaam van begeleiding, verzorging en verpleging bij mensen thuis. Thuiszorg behoort tot de extramurale zorg of eerstelijnszorg.
Solis levert verschillende soorten dienstverlening binnen de thuiszorg:
Meer info »
Logo Thuiszorg

Thuiszorg Aalsmeer: Verpleging en verzorging

door Zorgcentrum Aelsmeer
Thuis blijven wonen, tijdelijke verzorging of verpleging , een handicap of wanneer u een dagje ouder wordt. Dat is vaak goed mogelijk met wat extra ondersteuning. Thuiszorg Aalsmeer helpt u graag bij het realiseren van deze ondersteuning. Bij het bieden van de zorg gaan we uit van uw mogelijkheden, daar waar nodig is bieden wij zorg en ondersteuning. Dat doen we met wijkverpleging, huishoudelijke zorg en tal van andere zorgdiensten.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Expert Zorg en Werk: Thuiszorg

door Expert Zorg en Werk
Persoonlijke verzorging, individuele begeleiding, verpleging en huishoudelijke hulp.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Thuiszorg Totaal

door Viattence
U wilt zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Dan kan het zijn dat u in de loop van de tijd meer zorg en ondersteuning nodig heeft. Dat kan met Viattence Thuiszorg Totaal. Wij bieden u die extra zorg en kunnen u tevens met Viattence Comfort gemaksdiensten leveren. Denk bijvoorbeeld aan de maaltijdservice van Viattence gecombineerd met de hulp in de huishouding van Viattence Thuiszorg. Op deze manier combineert u huiselijke warmte met gemak en een goede zorgverlening.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Rivas: Thuiszorg

door Rivas Zorggroep
Rivas biedt thuiszorg tijdelijk of voor langere tijd. De thuiszorg die u krijgt kan variëren. Dit is afhankelijk van uw situatie en wat u nodig heeft en wenst. Het beste is om met de wijkverpleegkundige goed uw situatie te bekijken.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Thuiszorg in Harderwijk

door Zorggroep Noordwest-Veluwe
Uw eerste aanspreekpunt voor thuiszorg in Harderwijk is een wijkverpleegkundige. De wijkverpleegkundige heeft een belangrijke regelfunctie. Hij of zij organiseert de thuiszorg vanaf uw eerste indicatiestelling tot het laatste zorgmoment. De wijkverpleegkundige werkt nauw samen met de wijkteams, uw huisarts en andere zorgorganisaties.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Verpleging

door Stichting P.C. Woonzorg Unie Veluwe (WZU)
Bent u op zoek naar verpleegkundige zorg vanwege (langdurige) ziekte, een ziekenhuisopname of een handicap? Samen met u werken we aan herstel van gezondheid en/of verlichting van lijden en ongemak.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Palliatief Terminale Zorg

door Stichting Driezorg Wonen, Welzijn, Zorg
Palliatieve zorg is verlichtende of verzachtende zorg bij de laatste fase in het leven. Bij ons krijgt u medische en verpleegkundige zorg en de persoonlijke aandacht die u nodig heeft in deze impactvolle tijd. Wij kunnen u 24 uur per dag helpen bij een (zorg)vraag.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Thuis met Tellus

door Zorggroep Tellus
Met de thuiszorg van Zorggroep Tellus ontvangt u alle ondersteuning die u nodig heeft, in het comfort van uw eigen huis. Heeft u bijvoorbeeld ondersteuning nodig bij lichamelijke verzorging, dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Volledig Pakket Thuis

door Stichting Driezorg Wonen, Welzijn, Zorg
Wilt u graag thuis blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving? Maar u heeft wel begeleiding, ondersteuning of persoonlijke verzorging nodig? Hulp bij het koken, boodschappen doen of begeleiding naar uw arts? Dan is het Volledig Pakket Thuis (VPT) van Driezorg misschien iets voor u.
Meer info »
Logo Thuiszorg

ZuidZorg: Zorg Thuis

door Zuidzorg
Professionele zorg, maar dan gewoon thuis. Fijn om gewoon thuis te zijn. Ook als u ziek bent of herstelt van een behandeling in het ziekenhuis. Of als u lichamelijk niet meer zo goed vooruit kunt. Met een klein team leveren wij de persoonlijke zorg en aandacht die u nodig heeft.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Zorg bij u thuis: Persoonlijke verzorging

door Zorg- wooncentrum Den Bouw
Persoonlijke verzorging is het ondersteunen bij activiteiten, zoals: douchen, wassen, aankleden, toiletgang, scheren, huidverzorging, eten en drinken.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Zorg en verpleging thuis

door Stichting Vilente
De thuiszorgteams van Vilente werken in de gemeente Renkum, Wageningen en Ede. Zij bieden professionele zorg, behandeling en verpleging aan huis.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Vakantiezorg

door Careaz
Ook als u zorg nodig heeft, kunt u zorgeloos op vakantie gaan. Careaz kan tijdens uw vakantie in Nederland voor u de zorg organiseren. Als het nodig is dat andere thuiszorgorganisaties weten dat u op vakantie gaat, kan Careaz bovendien alle contacten leggen om de vakantie vlekkeloos voor te bereiden. Dus bent u klant van Careaz en wilt u eens lekker op vakantie in Nederland? Neem dan contact op met Careaz.
Meer info »
Toon meer