Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Maaltijdservice Renkum en Wageningen

Woon je thuis maar lukt het niet altijd om zelf een maaltijd te koken? Wil je niet altijd alleen eten maar juist ook eens in gezelschap van anderen? Er zijn allerlei mogelijkheden van maaltijdservice: aan huis en buitenshuis.

Goede voeding is essentieel om zowel mentaal als lichamelijk goed te kunnen functioneren. Wanneer het dagelijks bereiden van een warme maaltijd niet meer lukt, biedt de Maaltijdservice van Solidez een praktische en smakelijke oplossing.

De kosten van de warme maaltijden variëren (tussen een 2 of een 3 gangen menu). Ook dieetmaaltijden zijn mogelijk.  De maaltijden worden een keer per maand (achteraf) gefactureerd doormiddel van automatische incasso. Wilt u een keer proeven, laat het ons weten!

  Direct naar Maaltijdservice Renkum en Wageningen

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Renkum, Wageningen
  Type maaltijdvoorziening
  Bezorging kant-en-klaar
  Soort maaltijden
  Bereid warm, Bereid vriesvers
  Maaltijd-typen
  Halal, Natriumarm, Vegetarisch
  Assortiment

  Vriesverse maaltijdvoorziening
  Deze voorziening biedt je een keuze uit 130 maaltijden, waaronder ook vegetarische-, halal  en natriumbeperkte maaltijden, soep en een nagerecht. De maaltijden worden één keer per week op dinsdag of woensdag in een verpakking van 6 of 7 stuks thuis bezorgd. Ze moeten in de vriezer worden bewaard. Voor het opwarmen kan een oven of magnetron worden gebruikt. Voor nadere informatie, het opvragen van een informatiepakket of een proefpakket met 5 maaltijden (€ 19,95) kun je contact opnemen met de medewerkers van de maaltijdservice.

  Warme maaltijdvoorziening (alleen Renkum)
  Onze warme maaltijden worden van maandag tot en met vrijdag vers gekookt bij Het Schild in Wolfheze. De maaltijden worden tussen de middag bezorgd door onze vrijwilligers in de gemeente Renkum.

  Frequentie
  Enkele keren per week, Wekelijks
  Bezorgmogelijkheden toelichting

  Op vrijdag ontvangt u van onze bezorger de menulijsten, die u op maandag ingevuld weer aan de vrijwilliger kunt meegeven met uw menukeuze.

  Extra kosten per bestelling
  € 0,00

  Solidez

  Als organisatie verlenen we diensten voor de gemeente Wageningen en haar inwoners.  We zijn gericht op het versterken van buurten en wijken, we ondersteunen en initieren initiatieven van bewoners en verlenen advies, hulp en begeleiding waar nodig. We helpen inwoners om mee te kunnen doen en om zo lang mogelijk zelfstandig en actief te blijven.

  Onze doelen in de gemeente Wageningen zijn gericht op

  • bruggen bouwen en ontmoeting: voorkomen van eenzaamheid;
  • iedereen doet mee: de inclusieve samenleving;
  • vergroten van zelfredzaamheid en eigen regie;
  • lekkerder in je vel door een actieve, gezonde leefstijl en
  • voorkomen is beter dan genezen: actief inzetten op preventie.
  We zijn er voor de inwoners van Wageningen en bouwen met hen aan een vitale samenleving. We ontzorgen de overheid en behalen resultaten door present te zijn, preventief te werken, passie op te sporen en perspectief te bieden. Onze dienstverlening is afgestemd op de lokale situatie en sluit aan op de vraag van de gemeente en haar inwoners.

  Solidez is onderdeel van Welsaam.
  Dit is het samenwerkingsverband voor de uitvoering van de activiteiten op het gebied van ontmoeten, informeren, ondersteuning en meedoen in de Wageningse samenleving.

  Statutaire naam: 
  Centraal Bureau Solidez
  Kamer van Koophandel: 
  50328468 - 000037915088
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.