Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

FOODWORLD XL: Online boodschappen

Naast de bekende Nederlandse producten, bieden wij ook bekende producten uit andere landen aan. We verzonden alle producten Wereldwijd. Onze producten worden verstuurd via PostNL, DHL of Fedex. Door flexible verzendpartner kunnen we snel en veilig wereldwijd verzenden. Spaar nu voor korting met spaarpunten van Koffievoordeelshop. Gratis standaard verzending.

  • Breed Assortiment
  • Wereldwijd verzending
  • Gratis verzending
Direct naar FOODWORLD XL: Online boodschappen

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Type maaltijdvoorziening
Bezorging boodschappen
Assortiment

Drinken, Eten, Baby & Kind, Drogisterij, Non-Food, Seizoensproducten.

Frequentie
Dagelijks
Extra kosten per bestelling
€ 4,00
Voorwaarden

Standaard verzendkosten Nederland 0-32 kg: eur 4,-.

Voorwaarden zie de site.

AMS Distribution B.V.

Foodworld-XL is een webshop van AMS-Distribution BV. AMS-Distribution BV is in 2007 opgericht als een handelaar in levensmiddelen, dranken en algemene huishoudelijke benodigdheden uit een groot aantal wereldwijde bronnen.

Hoewel AMS Distribution B.V. in de loop der jaren is gegroeid, hebben we onze belangrijkste prioriteit behouden, namelijk om onze klanten altijd voorop te stellen. Met een ervaren groep professionals zijn we altijd in staat om onze klanten op een prettige en efficiënte manier van dienst te zijn.

We begrijpen ook het belang van het behoud van het milieu. We hebben overal in onze organisatie streng beleid geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat we onze ecologische voetafdruk verkleinen en dat onze leveranciers voldoen aan de milieunormen.

Kamer van Koophandel: 
09173779
Rechtsvorm: 
BV
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.