Alleszelf.nl ALLESZELF.NL

Maaltijden & BoodschappenMaaltijden thuisbezorgd of buitenshuis

Geen zin, tijd of mogelijkheid om zelf (elke dag) te koken of boodschappen te doen? Of heeft u iets te vieren? Gelukkig zijn er verschillende dienstverleners die maaltijden aan huis of buitenshuis en catering aanbieden. Of maak gebruik van een boodschappenservice.

Zoek een maaltijdvoorziening in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de prijs per maaltijd.

- Type

Waar wordt de maaltijd bereid en genuttigd: thuis of elders? Is de maaltijd aan huis al kant-en-klaar om direct te nuttigen of om (later) op te warmen? Wilt u de boodschappen thuis bezorgd of gemakkelijker koken met een maaltijdpakket? Of gaat het om de diensten van een cateraar voor een bijzonder moment?

- Versheid

We onderscheiden:
 • Warm : bereidde maaltijd die direct is te nuttigen.
 • Dagvers : bereidde maaltijd, gekoeld zonder conserveringsmethode, die nog dezelfde dag moet worden geconsumeerd. De maaltijd heeft de magnetron nodig voordat u aan tafel gaat;
 • Koelvers : bereidde maaltijd, gekoeld mét conserveringsmethode en daardoor beperkt houdbaar in de koelkast. De maaltijd heeft de magnetron nodig voordat u aan tafel gaat;
 • Vriesvers : bereidde maaltijd die diepgevroren wordt bewaard. De maaltijd heeft de magnetron nodig voordat u aan tafel gaat;
 • Niet bereid : verse en verpakte ingrediënten om zelf de maaltijd te bereiden.

- Keuken/Dieet

Er kan sprake zijn van specifieke keuken of dieet. Denk bijvoorbeeld aan biologisch, eiwitvrij, gepureerd, glutenvrij, halal, lactosevrij, natriumarm en/of vegetarisch.

- Frequentie

Hoe vaak is de dienst beschikbaar?

- Minimale afnameplicht

Het kan zijn dat u een minimaal aantal maaltijden moet afnemen per bestelling of periode.

- Bezorgopties

In geval van bezorging zijn er soms extra opties. U kunt mogelijk vantevoren via sms/chat/mail een notificatie ontvangen. Of er is een sleutelservice voor bezorging tot in de keuken. Sommige aanbieders werken met een afhaalpunt of leveren op afspraak.

- Extra kosten per bestelling

Neem bij beoordeling van de prijs ook de mogelijke extra kosten voor bezorging mee. Het gaat immers om het totaalplaatje.

Smakelijk eten! Deel uw ervaring op Alleszelf.nl
Help anderen extra bij de juiste keuze; Kom hier straks terug om een beoordeling te geven over de aanbieder van uw keuze. Klik dan in het zoekresultaat op hun knop ‘Meer informatie’ en daarna op ‘Beoordeling geven’.

Meer informatie?
Lees onze nieuwsberichten over maaltijdvoorzieningen.

Lijst
Aantal bezorging boodschappen dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden : 19
19 diensten
Filters:Bezorging boodschappen2 Filters
Coronahulp: Hulpvraag voor boodschappen

Coronahulp: Hulpvraag voor boodschappen

door Rode Kruis
Ben of ken je iemand die hulp bij de boodschappen kan gebruiken? In deze moeilijke tijd is het extra belangrijk om er voor elkaar te zijn. Gelukkig zijn er veel mensen die jou of jouw dierbaren graag helpen. Het Rode Kruis koppelt haar vrijwilligers aan mensen die hulp nodig hebben. Ouderen, chronisch zieken of andere kwetsbaren kunnen zich aanmelden via een formulier of de Rode Kruis Hulplijn. Ook buren, familie of vrienden kunnen dat voor deze mensen doen.
Meer info »
 • coronahulp
We helpen.nl: Vind buren hulp voor maaltijden of boodschappen

We helpen.nl: Vind buren hulp voor maaltijden of boodschappen

door We Helpen Coöperatie U.A.
Op de sociale marktplaats www.wehelpen.nl kun je laten weten waar je hulp bij kunt gebruiken of zelf aanbieden. Voor aanmelden is alleen een e-mailadres nodig, waarna je een aantal gegevens invult over jezelf.  Zo kun je elkaar gemakkelijk zoeken en vinden. En maak dan bijvoorbeeld in het wijkcentrum of bij de bibliotheek een afspraak om te kijken of het klikt.
€ 0,00
per maaltijd
Meer info »
 • hulp zoeken
 • hulp aanbieden
 • in de buurt
Speciale kassa voor ouderen (coronahulp)

Speciale kassa voor ouderen (coronahulp)

door Lidl
Van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 11.00 uur gaat in winkels waar dat goed kan een speciale kassa voor ouderen open. In de winkels waar beperkter kassa's voorhanden zijn komt er een voorrangskassa voor ouderen. Die voorrangskassa is van maandag t/m vrijdag de gehele dag open. Uiteraard doen wij dan wel een beroep op andere klanten om de ouderen voorrang te geven.
Meer info »
 • coronahulp
Heldnodig.nl (coronahulp vragen)

Heldnodig.nl (coronahulp vragen)

door DoodleSoft
Via deze tool kunnen mensen hulp vragen van een van de helden in de buurt. Of het nou om boodschappen gaat, of om oppas. Alles kan, zolang het maar bijdraagt aan het doel om kwetsbare mensen te beschermen, en mensen in belangrijke beroepen aan het werk te houden.
Meer info »
 • coronahulp
Corona Community Care platform

Corona Community Care platform

door GoodUp
Ben jij een individu of een organisatie die wel wat hulp kan gebruiken? Start dan nu jouw initiatief op dit platform. Met dit initiatief kun je anderen uitnodigen om bij te dragen door middel van het delen van tijd of kennis.
Meer info »
 • coronahulp
Coronahulp: Vraag om hulp en plaats een oproep

Coronahulp: Vraag om hulp en plaats een oproep

door NLvoorelkaar
Je kunt zelf niet meer op bezoek bij je moeder en maakt je zorgen. De activiteiten in het verzorgingshuis waar je werkt, liggen stil en de bewoners zitten alleen. Je kinderen kunnen niet naar school of de opvang en jouw hulp is hard nodig op je werk. Veel mensen willen helpen maar weten niet waar ze moeten starten. Jij weet waar de hulp voor maaltijden en boodschappen nodig is.
Meer info »
 • coronahulp
Coronahulp bij boodschappen en maaltijdbezorging

Coronahulp bij boodschappen en maaltijdbezorging

door Stichting Senior&Student
Kunt u extra hulp bij de boodschappen of maaltijdbezorging gebruiken? Vraag dan kosteloos Coronahulp aan. Geef uw hulpvraag door en wij zoeken z.s.m. een student in de buurt! Studenten bieden kosteloos hulp aan alle ouderen in Nederland. De meeste hulpvragen vervullen we binnen 24 uur.
Meer info »
 • coronahulp voor ouderen
Boodschappenuurtje voor ouderen (coronahulp)

Boodschappenuurtje voor ouderen (coronahulp)

door Albert Heijn
Vanaf maandag 23 maart geeft Albert Heijn speciaal toegang aan ouderen (70+). Op werkdagen van maandag tot en met vrijdag kunnen zij tussen 7:00 en 8:00 uur ’s ochtends terecht in alle winkels* van Albert Heijn in Nederland voordat deze opengaan voor andere klanten. Albert Heijn rekent op het begrip en medewerking van haar andere klanten voor dit besluit en vraagt hen nadrukkelijk om op andere tijden boodschappen te doen.
Meer info »
 • coronahulp
Logo Maaltijden & boodschappen

FOODWORLD XL: Online boodschappen

door AMS Distribution B.V.
Naast de bekende Nederlandse producten, bieden wij ook bekende producten uit andere landen aan. We verzonden alle producten Wereldwijd. Onze producten worden verstuurd via PostNL, DHL of Fedex. Door flexible verzendpartner kunnen we snel en veilig wereldwijd verzenden. Spaar nu voor korting met spaarpunten van Koffievoordeelshop. Gratis standaard verzending.
Meer info »
Logo Maaltijden & boodschappen

SPAR online bestelservice

door SPAR
Met zware tassen sjouwen? Niet nodig. Bestel eenvoudig online je boodschappen bij je eigen SPAR winkel of bijvoorbeeld bij een SPAR winkel in de buurt van het werk. Je kunt de bestelde boodschappen laten (thuis)bezorgen of zelf ophalen in de winkel. Lekker makkelijk!
Meer info »
Logo Maaltijden & boodschappen

Jumbo: Boodschappen online doen

door Jumbo
Gemakkelijk en snel besteld! Wanneer je denkt aan de winter, denk je waarschijnlijk aan lekkere stamppotten, goedgevulde soepen en van die heerlijke wintergroenten. Bij Jumbo haal je alle ingrediënten in huis voor al deze winterse gerechten. En heb je even geen tijd om uitgebreid boodschappen te doen? Bestel dan heel gemakkelijk je boodschappen online en laat ze thuisbezorgen of haal ze op bij een Pick Up Point bij jou (of je werk) in de buurt.
Meer info »
Logo Maaltijden & boodschappen

Online Bonomi koffie bestellen en laten bezorgen

door Bonomi Koffie
Bonomi Koffie is een webwinkel in koffie. Speciaal ingevoerd vanuit Italië voor een sublieme smaak en kwaliteit.
€ 10,00 - € 25,00
per maaltijd
Meer info »
Logo Maaltijden & boodschappen

AH Bezorgservice

door Albert Heijn
Geen zin om de deur uit te gaan? Wij bezorgen het graag bij jou! Je hebt een keuze uit meer dan 27.000 artikelen. Niet alleen alles wat je in je vertrouwde Albert Heijn vindt, maar ook producten van Gall & Gall en Etos. Voor dezelfde prijs als in de winkels inclusief het BONUS voordeel. Laat het bezorgen wanneer het jou uitkomt.
Meer info »
Logo Maaltijden & boodschappen

Crisp, de online supermarkt

door Crisp
Beter eten, lekker geregeld! De online supermarkt voor iedereen die van goed eten houdt. Vers van de makers en kwekers, via de Crisp-app bezorgd naar jouw keuken.
Meer info »
Logo Maaltijden & boodschappen

Boodschappenhulp

door Hulp in huis B.V.
Voor hulp bij het doen van uw boodschappen. Wij helpen u in uw zoektocht naar een geschikte boodschappenhulp. De boodschappenhulp kan u helpen bij uw wekelijkse boodschappen, maar ook bij boodschappen die u minder frequent doet (ophalen van medicijnen, kopen van nieuwe kleren, et cetera).
€ 13,50
per maaltijd
Meer info »
Toon meer