Alleszelf.nl ALLESZELF.NL

Maaltijden & BoodschappenMaaltijden thuisbezorgd of buitenshuis

Geen zin, tijd of mogelijkheid om zelf (elke dag) te koken of boodschappen te doen? Of heeft u iets te vieren? Gelukkig zijn er verschillende dienstverleners die maaltijden aan huis of buitenshuis en catering aanbieden. Of maak gebruik van een boodschappenservice.

Zoek een maaltijdvoorziening in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de prijs per maaltijd.

- Type

Waar wordt de maaltijd bereid en genuttigd: thuis of elders? Is de maaltijd aan huis al kant-en-klaar om direct te nuttigen of om (later) op te warmen? Wilt u de boodschappen thuis bezorgd of gemakkelijker koken met een maaltijdpakket? Of gaat het om de diensten van een cateraar voor een bijzonder moment?

- Versheid

We onderscheiden:
  • Warm : bereidde maaltijd die direct is te nuttigen.
  • Dagvers : bereidde maaltijd, gekoeld zonder conserveringsmethode, die nog dezelfde dag moet worden geconsumeerd. De maaltijd heeft de magnetron nodig voordat u aan tafel gaat;
  • Koelvers : bereidde maaltijd, gekoeld mét conserveringsmethode en daardoor beperkt houdbaar in de koelkast. De maaltijd heeft de magnetron nodig voordat u aan tafel gaat;
  • Vriesvers : bereidde maaltijd die diepgevroren wordt bewaard. De maaltijd heeft de magnetron nodig voordat u aan tafel gaat;
  • Niet bereid : verse en verpakte ingrediënten om zelf de maaltijd te bereiden.

- Keuken/Dieet

Er kan sprake zijn van specifieke keuken of dieet. Denk bijvoorbeeld aan biologisch, eiwitvrij, gepureerd, glutenvrij, halal, lactosevrij, natriumarm en/of vegetarisch.

- Frequentie

Hoe vaak is de dienst beschikbaar?

- Minimale afnameplicht

Het kan zijn dat u een minimaal aantal maaltijden moet afnemen per bestelling of periode.

- Bezorgopties

In geval van bezorging zijn er soms extra opties. U kunt mogelijk vantevoren via sms/chat/mail een notificatie ontvangen. Of er is een sleutelservice voor bezorging tot in de keuken. Sommige aanbieders werken met een afhaalpunt of leveren op afspraak.

- Extra kosten per bestelling

Neem bij beoordeling van de prijs ook de mogelijke extra kosten voor bezorging mee. Het gaat immers om het totaalplaatje.

Smakelijk eten! Deel uw ervaring op Alleszelf.nl
Help anderen extra bij de juiste keuze; Kom hier straks terug om een beoordeling te geven over de aanbieder van uw keuze. Klik dan in het zoekresultaat op hun knop ‘Meer informatie’ en daarna op ‘Beoordeling geven’.

Meer informatie?
Lees onze nieuwsberichten over maaltijdvoorzieningen.

Lijst
Aantal bezorging boodschappen dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden: 12
12 diensten
Filters:Bezorging boodschappen1 Filters
Logo Maaltijden & boodschappen

Foodconnect: Verse boodschappen

door Foodconnect
Boodschappen doen we toch, dan kunnen we dat net zo goed ook voor u doen. Lekker gemakkelijk! Een ruim assortiment met volop variatie, ook te gebruiken als tussendoortje of tijdens de lunch natuurlijk:
soepen, toetjes & desserts, fruit, rauwkost & salades en verswaren.
Meer info »
Logo Maaltijden & boodschappen

Jumbo: Boodschappen online doen

door Jumbo
Gemakkelijk en snel besteld! Wanneer je denkt aan de winter, denk je waarschijnlijk aan lekkere stamppotten, goedgevulde soepen en van die heerlijke wintergroenten. Bij Jumbo haal je alle ingrediënten in huis voor al deze winterse gerechten. En heb je even geen tijd om uitgebreid boodschappen te doen? Bestel dan heel gemakkelijk je boodschappen online en laat ze thuisbezorgen of haal ze op bij een Pick Up Point bij jou (of je werk) in de buurt.
Meer info »
Logo Maaltijden & boodschappen

AH Bezorgservice

door Albert Heijn
Geen zin om de deur uit te gaan? Wij bezorgen het graag bij jou! Je hebt een keuze uit meer dan 27.000 artikelen. Niet alleen alles wat je in je vertrouwde Albert Heijn vindt, maar ook producten van Gall & Gall en Etos. Voor dezelfde prijs als in de winkels inclusief het BONUS voordeel. Laat het bezorgen wanneer het jou uitkomt.
Meer info »
Logo Maaltijden & boodschappen

Coop: Online boodschappen bestellen

door Coop Supermarkten
Ruim 150 Coop winkels bezorgen je boodschappen graag bij je thuis of op het werk en verreweg de meeste winkels hebben een ophaalservice. In Nederland vind je ruim 260 Coop-winkels. Er is dus altijd wel een supermarkt bij jou in de buurt! Kijk op de site wat jouw dichtstbijzijnde Coop is.
Meer info »
Logo Maaltijden & boodschappen

Senioren-assistent: Boodschappenservice

door Senioren-assistent
Boodschappen doen was nog nooit zo gemakkelijk
Heeft u moeite met het doen van boodschappen? Of vindt u het vreselijk om de supermarkt in te moeten gaan en de boodschappen te sjouwen? Uw assistent ondersteunt u graag hierin.
U kunt kiezen om samen met uw hulp boodschappen te doen, maar u kunt ook uw boodschappenlijst doorgeven aan uw persoonlijke assistent. Uw assistent zorgt er dan voor dat uw boodschappen bij u thuis worden bezorgd.
Meer info »
Logo Maaltijden & boodschappen

FOODWORLD XL: Online boodschappen

door AMS Distribution B.V.
Naast de bekende Nederlandse producten, bieden wij ook bekende producten uit andere landen aan. We verzonden alle producten Wereldwijd. Onze producten worden verstuurd via PostNL, DHL of Fedex. Door flexible verzendpartner kunnen we snel en veilig wereldwijd verzenden. Spaar nu voor korting met spaarpunten van Koffievoordeelshop. Gratis standaard verzending.
Meer info »
Logo Maaltijden & boodschappen

Boodschappenhulp

door Hulp in huis B.V.
Voor hulp bij het doen van uw boodschappen. Wij helpen u in uw zoektocht naar een geschikte boodschappenhulp. De boodschappenhulp kan u helpen bij uw wekelijkse boodschappen, maar ook bij boodschappen die u minder frequent doet (ophalen van medicijnen, kopen van nieuwe kleren, et cetera).
€ 13,50
per maaltijd
Meer info »
Logo Maaltijden & boodschappen

Online Bonomi koffie bestellen en laten bezorgen

door Bonomi Koffie
Bonomi Koffie is een webwinkel in koffie. Speciaal ingevoerd vanuit Italië voor een sublieme smaak en kwaliteit.
€ 10,00 - € 25,00
per maaltijd
Meer info »
Logo Maaltijden & boodschappen

SPAR online bestelservice

door SPAR
Met zware tassen sjouwen? Niet nodig. Bestel eenvoudig online je boodschappen bij je eigen SPAR winkel of bijvoorbeeld bij een SPAR winkel in de buurt van het werk. Je kunt de bestelde boodschappen laten (thuis)bezorgen of zelf ophalen in de winkel. Lekker makkelijk!
Meer info »
Logo Maaltijden & boodschappen

Crisp, de online supermarkt

door Crisp
Beter eten, lekker geregeld! De online supermarkt voor iedereen die van goed eten houdt. Vers van de makers en kwekers, via de Crisp-app bezorgd naar jouw keuken.
Meer info »
Logo Maaltijden & boodschappen

Arab Food Lovers: Toko online

door Vuurdoop B.V.
Dé online Arab foodshop: voor al je Arabische producten. Altijd al de heerlijkste gerechten uit de Arabische keuken zelf op tafel willen zetten? Nu laat je alle producten die je nodig hebt eenvoudig bij je thuis bezorgen! Op onze website vind je alles wat je nodig hebt en hoef je niet te zoeken in de supermarkt!
Meer info »
Logo Maaltijden & boodschappen

Asian Food Lovers: Toko online

door Vuurdoop B.V.
Maak nu kennis met de Aziatische keuken door de lekkerste producten uit onze toko online! Voor echte Asian Food Lovers, maar ook voor diegenen die de Aziatische keuken voor het eerst zelf thuis willen uitproberen. Met online toko Asian Food Lovers maak je kennis met alle belangrijke producten uit de toko en de Aziatische keuken of bestel je gemakkelijk en snel net dat ene product dat jouw Aziatische gerecht compleet maakt.
Meer info »